LinasNaglar

Senaste inläggen

Av Lina - 3 mars 2014 17:45

Hej! 


Idag tänkte jag göra en tag (jag tror att det är en tag..) som heter Would You Rather, Beauty Edition. Det går ut på att man får en fråga med två svarsalternativ, så ska man välja ett alternativ. Fågan kan till exempel vara: Skulle du helst förlora din mobil eller din dator? Fast frågorna som jag ska svara på handlar mer om skönhet.

Vi kör igång!   


Skulle du helst förlora alla dina mascaror, eyeliners, läppstift och läppglans eller alla paletter och ögonskuggor?


Jag skulle nog helst förlora alla mina paletter och ögonskuggor. Jag använder i och för sig ögonskugga rätt så ofta, men jag skulle verkligen inte klara mig utan mina mascaror. Jag använder nästan mascara varje dag. Så dom skulle jag verkligen inte vilja förlora! 


Vad skulle du helst göra? Klippa av allt hår eller aldrig klippa dig igen?


Jag skulle nog aldrig klippa mig igen. Håret blir VÄLDIGT slitet, men det tror jag att jag står ut med. Jag MÅSTE liksom ha mitt hår! 


Vad skulle du helst ha? Korallfärgade kinder eller rosa kinder?


Jag skulle nog välja rosa kinder. Jag har inget korallfärgat rouge, men däremot har jag några rosa. Så jag vet att jag passar i rosa rouge. Och jag tycker att rosa rouge passar till det mesta. 


Om du hade 1000 kronor att spendera, vad skulle du helst köpa? Kläder eller smink?

 

Jag skulle valt att köpa kläder. Det är viktigare med kläder än vad det är med smink, tycker jag. 


Skulle du hellre ha läppstift som eyeliner eller eyeliner som läppstift?

 

Självklart skulle jag valt att ha läppstift som eyeliner. Det finns ju svarta läppstift att ha som eyeliner, men också en hel del roliga färger! 


Vart skulle du helst köpa smink? Mac eller Sephora? 


Jag har aldrig varit inne på någon utav de affärerna. Men jag tror att det finns massa olika märken på Sephora, som t.ex Mac. Så därför skulle jag valt Sephora. 


Skulle du hellre ha en ögonskugga eller en läppfärg för resten av livet?


Jag skulle nog ha en läppfärg för resten av livet. Jag använder inte så mycket läpp-produkter förutom läppbalsam. Men jag använder väldigt mycket olika ögonskuggor, så det skulle vara tråkigt att förlora dom!


Skulle du hellre ha sommarkläder på vintern eller vinterkläder på sommaren?

 

Vinterkläder på sommaren hade ju varit hemskt, men det hade ju sommarkläder på vintern också varit! Den här frågan blir tyvärr inte besvarad...


Skulle du helst ha mörka eller ljusa naglar året runt?


Jag skulle nog valt ljusa. Det är ju väldigt tråkigt att ha mörka naglar på våren och sommaren.


Vad skulle du helst förlora? Din favorit läpp-produkt eller favorit ögonprodukt?


Jag skulle nog säga läpp-produkt, för jag använder mer ögonprodukter än läpp-produkter!


Skulle du helst bara kunna ha håret i en hästsvans eller i en knut?


Hästvans. Jag har aldrig håret i en knut, jag får aldrig till någon snygg. Men hästsvans har jag alltid när jag tränar och ibland hemma. 


Vad skulle du helst göra? Aldrig måla naglarna igen eller aldrig använda läppglans igen?


Den här frågan är väldigt lätt att svara på! Jag skulle självklart välja att aldrig använda läppglans igen, jag använder det ju knappt nu. Men ni vet ju nog att jag älskar att måla naglarna!


Skulle du hellre raka av ögonbrynen och inte ha några alls eller fylla i dom varje dag?


Jag skulle ju ha rakat av dom! Nej, jag skoja! Jag skulle fyllt i dom varje dag. Att inte ha några alls hade ju sett jätteroligt ut!


Skulle du hellre leva utan smink eller nagellack?


Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle välja. Jag älskar både smink och nagellack och skulle verkligen inte vilja leva utan något utav dom!


Det var den här tagen! 


Hoppas att ni gillade den! 

Ha en bra kväll!   


#linasnaglar

ANNONS
Av Lina - 1 mars 2014 13:45

Hej!


Idag tänkte jag visa mina favoritprodukter från Februari! 


 

Den här månaden har jag bara använt en mascara, nämligen Maybelline New York's The Falsies Feather-Look Volum' Express. Den här mascaran har en ganska stor borste som är trekantigt formad. Jag tycker att den här mascaran har funkat väldigt bra! Den separerar fransarna bra och ger de lagom längd. En mascara som jag tycker är jättebra till vardags men också till lite mer speciella tillfällen. 


 

Jag älskar verkligen läppbalsam, och den här månaden har jag använt mitt Lipbalm från Oilily väldigt mycket. Det här läppbalsamet glider verkligen på läpparna superlätt och gör de hur mjuka som helst! ÄLSKAR detta läppbalsam! 


 

Den här månaden har jag använt upp en produkt fråm märket Suhada Nature. Det är en Face Mask för normal till torr hud som ska återfukta. Jag tycker verkligen att den här masken återfuktar huden jättebra och gör den mjuk. Ett minus var att den känndes väldigt fet, men när man sköljde bort den så försvann det. 


Min Sheer Infusion Vitamin Burst Body Lotion från Vaseline har också kommit till användning den hä månaden. Jag tycker verkligen att det här är en body lotion som återfuktar huden och gör den mjuk. En annan sak som jag också gillar med den är att den torkar in i huden väldigt fort.


 

Den här månaden finns ännu en produkt från märket I love... med. Den här gången är det deras Raspberry & Blackberry Exfoliating Shower Smoothie. Den här kropps-skrubben är väldigt bra. Den gör verkligen huden mjukare och tar bort en del torr hud.


Nästan varje dag har jag använt min älskade Love Spell Fragrance Mist från Victoria's Secret. Den ska lukta Cherry Blossom & Pech, vilket jag tror är typ körsbärsblomma och persika? Iallafall som luktar den helt FANTASTISKT!!! Den luktar verkligen superfräscht och sött! Ett plus är också att den håller en hel skoldag!


 

Den här månaden har jag faktiskt använt mitt kedje-halsband från H&M väldigt mycket. Jag tycker verkligen att det här är ett halsband som kan förändra en look väldigt mycket. Looken kan liksom bli lite coolare och tuffare!


Jag har läst Hungerspelen den här månaden, fast jag har inte läst ut den. Gillar verkligen boken, för den förklarar och berättar saker som inte är med i filmen. Rekommenderar verkligen denna bok!


Nu kommer två låtar som jag lyssnat mycket på! 


Shakira ft. Rihanna: Can't Remember To Forget You


Blaster Jaxx: Faith 


Det här var alla mina månadsfavoriter! 


Hoppas att ni gillade det här inlägget! 

Ha en bra dag!   


#februarifavoriter #linasnaglar

ANNONS
Av Lina - 27 februari 2014 15:45

Hej!


Igår fick jag äntligen hem mina elf produkter! För inte så länge sedan hade det ett erbjudande med 50% rabatt och fri frakt. Så då köpte jag lite saker som jag verkligen har velat testa! 


 

Jag beställde ett utav deras nagellack i färgen Fairy Dust. Ett superfint glitterlack! Ska verkligen bli spännande att testa detta! 


 

Jag beställde två stycken utav deras Tone Correcting Concealer i färgen Light Beige. Jag har haft den här concealern innan och gillat den, därför köpte jag den igen! 


 

Mitt favoritpuder är nästan slut, så jag beställde ett nytt. Jag köpte Elf's Clarifying Pressed Powder i färgen Light Beige. Jag tror att det kanske är lite mörkt, men jag har inte testat det så mycket än. Så jag hoppas att jag kan få användning av det ändå. 


  

Har hört mycket bra om Elf's Eyelid Primer. Så jag köpte den. Ska bli väldigt spännande att testa den! Jag köpte i färgen Sheer. 


 

Jag vågade mig faktiskt på att beställa ett nytt läppstift från Elf. Sist gång jag beställde var jag verkligen inte nöjd, men det här gillar jag. Det är ett utav Elf's Essential Lipsticks i färgen Seductive. En fin röd färg som inte är för stark utan lite mer naturlig. 


 

Jag fick även hem lite produkter från Elf's Studio linje. En utav dom var deras Maximum Coverage Concealer. Jag köpte min i färgen Nude som jag verkligen hoppas är en bra färg. Jag har testat den lite och den verkar vara väldigt bra! 


 

Jag köpte självklart en borste också. Egentligen hade jag velat ha deras Powder Brush, men den var tyvärr slut. Så jag beställde deras Complexion Brush istället. Men jag tror att den kommer funka lika bra! 


 

Det här är den produkten som jag har varit mest sugen på att testa. Elf's Cool Bronzer. Jag har velat ha en matt bronzer ett tag och jag har hört en del bra om den här. Så jag köpte den!


 

Jag köpte också deras Blush. Som ni kanske ser så är det en väldigt stark neonrosa färg. Men jag tyckte att det kunde vara kul att testa någon mer rolig och speciell färg. Den heter Pink Passion, tror jag! 


 

Jag fick faktiskt hem en till borste. Elf's Angled Contour Brush. Jag trodde att det här var en borste som man la en contour med, men det visade sig att det var en ögonskuggsborste. Men jag kommer kanske testa den till contour ändå!


 

Den sista produkten jag köpte var en utav Elf's nyaste produkter, nämligen Elf's Moisturizing Lipsticks. Jag köpte i färgen Pink Minx, en ljusrosa fin färg. Jag hoppas att jag kommer gilla det här!


Det var alla produkterna som jag beställde!


Hoppas att ni gillade det här inlägget! 


Förresten så tror jag att de har startat erbjudandet med 50% rabatt och fri frakt igen, så om ni är sugna på att testa lite Elf produkter så kan ni ju passa på att beställa till ett väldigt bra pris! 

Ha en bra dag!   


#elf #haul #linasnaglar

Av Lina - 22 februari 2014 15:42

Heej!


Det var ett tag sedan som jag bloggade nu. Men Jag har haft sportlov den här veckan, och det har hänt väldigt mycket roligt. Så jag har varken haft tid eller lust att blogga. Men idag tänkte jag att jag kunde visa mina naglar för er. Målade de förut och blev väldigt nöjd! 


 

Som sagt så blev jag väldigt nöjd. Den här designen kommer helt klart vara en månadsfavorit! 


Produkter jag använt:


 

Essence Protecting Base Coat

OPI Solitaire

Revlon 092 Blue Lagoon

Essence 10 Glorious Aquarius

Seche Vite Dry Fast Top Coat

Rhinestones

Tandpetare


Hoppas att ni gillade naglarna!

Ha en bra lördag!   


#nailart #linasnaglar

Av Lina - 13 februari 2014 14:45

Hej!


Tänkte visa en naturlig sminkning som jag gjorde igår! 


 

Produkter jag använt:

Viva La Diva Nudie Palette

Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner 

Yves Rocher Kajal

Maybelline New York The Falsies Feather-Look Volum' Express Mascara


Hoppas att ni gillade sminkningen! 

Ses i nästa inlägg!   


#makeup #linasnaglar

Av Lina - 12 februari 2014 16:45

Hej! 


Jag antar att de flesta har hör talats om spelet Flappy Bird. Jag är typ lite beroende av det... 


Mitt rekord är 52. Vad är erat?

Hur som helst så målade jag mina naglar igår. Jag gjorde Flappy Bird naglar!   


  

Blev faktiskt väldigt nöjd! 


Jag fick hjälp av den här videon gjord av Cutepolish:Dessa produkterna använde jag:


 

Essence Protecting Base Coat

OPI No Room For The Blues 

Sephora Green Revolution

Depend Artliner 

Nordic Cap 13

Rival De Loop Young 16 Warm Coral

Nordic Cap 18

Nordic Cap 12

Seche Vite Dry Fast Top Coat

Nail Art Brush 

H&M Dottingtool


Hoppas att ni gillade designen.

Ses i nästa inlägg!   


#nailart #flappybird #linasnaglar

Av Lina - 10 februari 2014 18:48

Hej! 


Här kommer en sminkning som jag gjorde idag! 


 


Produkter jag använt: 

Rival De Loop Young Eyeshadow Base

Sleek Sunset Palette 

Viva La Diva Nudie Palette 

Yves Rocher Kajal

Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner

Maybelline New York The Falsies Feather-Look Volum' Express Mascara 


Hoppas att ni gillade sminkningen!  

Ha det bra!   


#makeup #linasnaglar

Av Lina - 9 februari 2014 14:30

Hej!


Idag tänkte jag visa vad jag köpte på min Teneriffa resa! 


Det första jag köpte var två produkter från Victoria's Secret.


 

Deras Midnight Dare Bodywash och deras Love Spell Fragrance Mist. 


 

Jag köpte även ett rouge från Bourjois Paris i färgen 54 Rose Frisson. 


 

Inne på en affär med massa billiga saker hittade jag den här kräm ögonskuggan från Yes Love i nummer 22. 


 

När jag hittade Sleek produkter var jag bara tvungen att köpa något. Jag fick hem deras underbara Sunset Palette!


 

Fick också med mig två mascaror från Maybelline New York. Deras The Falsies Feather-Look Volum' Express och deras The One By One Volum' Express Mascara. Ska bli väldigt kul att testa dessa! 


 

När jag hittade märket Essence kände jag mig tvungen att köpa något därifrån också. Det blev tillslut deras Glow Tinted Lipbalm i 02 Glam Up! En sjukt snygg skrikrosa färg!


 

Köpte självklart också tre nagelprodukter. Två stycken från Essence. Deras Protecting Base Coat och deras Nail Art Special Effect! Topper i 10 Glorius Aquarius. Hittade också ett billigt paket med rhinestones! 


 

I många affärer hade de sjukt många snygga bikinis. Hittade en som jag verkligen gillade, så den köpte jag! Köpte också ett armband med lavastenar. Coolt och snyggt! Det sista som jag köpte var en ryggsäck. Har velat ha en sådan här väska ett tag, så jag blev överlycklig när de hade snygga modeller till bra pris! ÄLSKAR verkligen min! 


Jag köpte också en del godis (MASSOR)! Testade faktiskt Skittles för första gången och blev kär! Tror att jag köpte typ 7 minipåsar! Haha! 


Det var allt jag köpte! 


Hoppas att ni gillade den här haulen! 


Ha en bra dag! 


#teneriffa #haul #linasnaglar

Om Lina


Hej!
Jag är en tjej på 15 år som älskar smink, nagellack och allt annat som har med skönhet att göra. På min blogg kommer ni se Hauls, sminkningar, nageldesigns och mycket mer. Hoppast att ni kommer tycka om min blogg!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ LinasNaglar med Blogkeen
Följ LinasNaglar med Bloglovin'

Översätt Bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se